Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/jongnieu/domains/vochtbestrijdingtotaal.nl/public_html/includes/function.php on line 431
Wat te doen tegen doorslaand vocht? | Vochtbestrijdingtotaal
Doorslaand vocht

Eerste hulp bij doorslaand vocht in uw muren!

Bij uw binnen- of buitenmuren kan doorslaand vocht of opstijgend vocht wel eens zichtbaar worden. Om dit probleem te bestrijden moet u bij Vochtbestrijdingtotaal zijn. De bestrijding gebeurt snel en zorgt ervoor dat uw huis niet langer moet lijden onder vochtschade. De waarde van huis kan dus niet langer zakken. Contacteer ons indien u advies wilt over doorslaand vocht, schimmelplekken of andere ongemakken die door vocht veroorzaakt kunnen worden. Wij staan voor u klaar!

Kies voor een lange termijn oplossing

Doorslaand vocht of vocht doorslag wordt veroorzaakt door water en wind. De buitenmuren van uw huis zijn nooit helemaal waterdicht en zuigen water op. Als het hard geregend heeft en daarna hard waait, dringt de regen door in uw muren. Na enkele jaren kunnen dan de eerste tekenen van erosie ontstaan. Zolang er in uw huis niets zichtbaar is van doorslaand vocht, maakt u zich geen zorgen. Toch kan doorslaand vocht ook veel schade aanrichten aan binnenmuren. Schimmelplekken of verf dat van de muren loslaat komt u natuurlijk liever niet tegen in uw huis. Een lange termijn oplossing is dan meer dan nodig. Onze specialist heeft de mogelijkheid om diverse oplossingen aan te bieden, zoals het impregneren van muren. Vochtbestrijdingtotaal kan u hierbij helpen.

Wanneer u kiest voor de service van Vochtbestrijdingtotaal, dan kunt u rekenen op de deskundigheid van onze specialist. Als eerst zal er een onderzoek plaatsvinden om het probleem te detecteren en een passende oplossing te bieden. Wanneer u tevreden bent met deze oplossing, zal de ervaring en vakmanschap naar voren komen. Doorgaans is doorslaand vocht aan de buitenmuur binnen twee dagen opgelost. Wanneer de eerste vochtproblemen zichtbaar worden, dan is het belangrijk om direct actie te ondernemen. Hoe langer u wacht, hoe groter de schade, hoe duurder de rekening. 

Heeft u meer last van optrekkend vocht in het huis? Dan kunt u hier meer informatie lezen! 

De gevolgen

Er zijn een aantal gevolgen die kunnen ontstaan, wanneer doorslaand vocht niet wordt behandeld. Het eerste gevolg is voornamelijk de schade die ontstaat aan de buitengevel. Doorgaans worden scheurtjes en barsten door vocht groter en dus ook zichtbaarder. Hierdoor kan vocht ook eenvoudiger doorslaan naar de binnenmuren. Als het vocht de binnenmuren bereikt, dan zal er zichtbaar schade ontstaan, aan de binnenmuren. Dit kan loskomend behang zijn of afbrokkelende pleisterlagen. Het vocht kan ook doortrekken naar hout en dat kan dan gaan rotten. Mocht u houten balken voor constructie hebben in de wanden, dan kan de stevigheid aangetast worden van de woning. 

Vocht in de muren kan leiden tot schimmel en dit is weer zeer slecht voor de gezondheid. Er zitten een aantal gevolgen aan vocht die geen prettige uitkomst hebben en kan lijden tot zware schade. Dit kan voorkomen worden door gebruik te maken van de diensten van Vochtbestrijdingtotaal! 

Ontdekt de opties van een vochtvrij huis

Om uw huis definitief van doorslaand vocht te verlossing is een goede bestrijding een must. Vocht kan niet alleen invloed hebben op uw muren, maar ook uw gezondheid. Dus investeer in een goede isolatie en vocht bestrijding om gezondheidsproblemen te voorkomen. Neem daarom snel contact op met Vochtbestrijdingtotaal om snel doorslaand vocht aan te pakken. Onze technieken zorgen er voor dat uw huis weer helemaal vochtvrij wordt.

Bent u overtuigd van de krachten van VochtbestrijdingTotaal? Neem dan direct contact op met een van onze specialisten en vraag naar advies en hulp. U kunt dit doen door uw gegevens achter te laten via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Mocht het een geval van noodzaak zijn, kunt u ons ook telefonisch bereiken! 

Terug naar overzicht
Vrijblijvende offerte
  • Erkend bedrijf
  • Echte specialisten
  • Permanente & effectieve oplossingen
  • Binnen twee dagen opgelost
  • Meer dan 15 jaar ervaring
Wacht niet met vochtplekken en laat ze zo snel mogelijk behandelen Vraag een offerte aan
Vochtbestrijdingtotaal.nl Keizersveld 52c
5803 AN Venray, Limburg
Handige links
Vocht in huisVochtbestrijding LimburgVochtbestrijding Noord-BrabantVocht in muren behandelenKelderafdichtingKenmerken en oplossingenVocht bestrijding van vochtplekkenvochtige plekken in de muurVochtproblemen in murenVochtbestrijding Gelderland