Schimmel door vocht in uw muren?

Vocht in uw muren kan op verschillende plaatsen in uw huis voorkomen. Hoewel de luchtvochtigheid in ieder huis anders is, komen vochtige kelder-muren en badkamer-muren het meest voor. Het is vanzelfsprekend dat in de kamers waar wateraansluitingen zijn de kans groter is dat er vocht in uw muren trekt. Met deze kamers wordt dan vooral de badkamer en keuken bedoeld. Vochtbestrijdingtotaal geeft u graag advies over de aanpak van vocht in uw muren. Wij weten maar al te goed dat het niet aanpakken van deze problemen kan leiden tot zwarte schimmel plekken. Ons advies voorkomt deze hardnekkige plekken of bestrijd ze snel en effectief.

Bestrijd het vocht in uw huis

Het is algemeen geweten dat er meer vocht voorkomt in muren die zich in natte ruimtes bevinden. Maar muren die in ruimtes staan waar niet verwarmd of geventileerd wordt, kan er ook veel vocht in de muren zitten. Als u schimmels in huis heeft, dan is de kans groot dat dit veroorzaakt wordt door vocht in uw muren. Schimmels wilt u toch ten zeerste vermijden in badkamer of kelder? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een vocht specialist die u van deze problemen verlost. Wij hanteren een speciale gel die er voor zorgt dat grondwater en vocht niet langer in uw muren kan trekken. Met als gevolg dat er zich geen schimmels meer kunnen vormen in uw muren.

Kies voor Vochtbestrijdingtotaal

Vocht in uw muren, daar heeft u ook al jaren last van? Dan zijn deze jaren van ellende snel voorbij als u snel contact opneemt met Vochtbestrijdingtotaal. Wij bestrijden al jaren vochtproblemen, dus wij kunnen ook u van deze problemen verlossen. Al uw vochtige muren in de badkamer, kelder of elders wordt door ons behandeld. Wij werken met een VT gel dat voorkomt dat vocht in de muren kan trekken.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via het contact formulier. Ook kunt u voor uw vragen bellen naar +31 (0) 478 - 568313 of mailen naar info@vochtbestrijdingtotaal.nl.

Contactformulier
Muren impregneren Als uw huis tekenen vertoont van vocht, kunt u deze problemen het best zo snel mogelijk aanpakken. Wij van Vochtbestrijdingtotaal w... Lees verder Doorslaand vocht Bij uw binnen- of buitenmuren kan doorslaand vocht of opstijgend vocht wel eens zichtbaar worden. Om dit probleem te bestrijden  moet ... Lees verder Optrekkend vocht De mogelijkheid bestaat dat uw huis aangetast is door optrekkend vocht. Zowel een nieuwbouwwoning als een bestaand huis kan hier last van hebb... Lees verder