Vochtbestrijding

Hoe kunt u doorslaand en/of optrekkend vocht in uw huis herkennen? Aan de buitenkant van een woning treft u vaak poreus metselwerk en slecht voegwerk aan. Doorslaand vocht is te herkennen aan hoge luchtvochtigheid, loszittend behang en stucwerk, schimmelplekken op muren en een muffe lucht in het huis.

Optrekkend vocht

Door slechte ventilatie gecombineerd met dubbele beglazing kan de luchtvochtigheid in een huis zo hoog oplopen dat er schimmelplekken op de muren ontstaan. Bent u benieuwd of er in uw woning sprake is van optrekkend vocht of een te hoge luchtvochtigheid? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.

De oplossing

Door een afsluitende laag te maken in het metselwerk wordt voorkomen dat het grondwater boven het niveau van uw vloer kan komen. Door het impregneren van de buitenmuur (hydrofoberen) kan geen vocht meer naar binnen dringen. Indien de buitenkant van de muur niet toegankelijk is (bijvoorbeeld in een kelder) of wanneer er sprake is van scheuren kan de muur ook geïnjecteerd worden met MBA4. Een van onze technisch adviseurs komt graag bij u aan huis voor een opname, advies en een geheel vrijblijvende offerte!

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via het contact formulier. Ook kunt u voor uw vragen bellen naar +31 (0) 478 - 796521 of mailen naar info@vochtbestrijdingtotaal.nl.

Contactformulier
Doorslaand vocht Bij uw binnen- of buitenmuren kan doorslaand vocht of opstijgend vocht wel eens zichtbaar worden. Om dit probleem te bestrijden  moet ... Lees verder Optrekkend vocht De mogelijkheid bestaat dat uw huis aangetast is door optrekkend vocht. Zowel een nieuwbouwwoning als een bestaand huis kan hier last van hebb... Lees verder Muren impregneren Als uw huis tekenen vertoont van vocht, kunt u deze problemen het best zo snel mogelijk aanpakken. Wij van Vochtbestrijdingtotaal weten wat e... Lees verder
Vochtbestrijdingtotaal.nl Keizersveld 52c
5803 AN Venray, Limburg