Optrekkend vocht

Vochtwering bestrijdt uw optrekkend vocht!

De mogelijkheid bestaat dat uw huis aangetast is door optrekkend vocht. Zowel een nieuwbouwwoning als een bestaand huis kan hier last van hebben. Als u niet meteen doorheeft dat uw huis te maken heeft met optrekkend vocht, dan wordt het wel duidelijk wanneer er schimmels of  vochtplekken verschijnen. Optrekkend vocht kan verschillende oorzaken hebben. Geen paniek, want Vochtbestrijdingtotaal is er om deze oorzaken vast te stellen en uw problemen aan te pakken. Onze speciale VT gel zorgt er voor dat uw muren niet langer door vocht aangetast kunnen worden.

Vochtbestrijdingtotaal gaat grondig te werk

Een goed vochtwering is noodzakelijk om uw huis vocht vrij te houden. Door het feit dat buitenmuren en voegwerk vocht absorberen kan dit optrekkend vocht veroorzaken. Ook door lekkage of overvloedige regen kan optrekkend vocht meer schade met zich meebrengen. Dit vocht trekt langzaam haar om hoog in de muren en de mate waarin dat gebeurt, hangt af van de mate van isolatie en de temperatuur. Als vocht niet behandeld wordt kan dit zich gaan uiten in gele of zwarte vochtplekken. En zolang uw vochtprobleem niet verholpen is, heeft het geen zin om opnieuw te verven of behangen. De muffe geur die in uw huis rondhangt zal ook alleen verdwijnen als het vochtprobleem definitief wordt aangepakt.

Maak de keuze voor specialisten

Als uw luchtvochtigheid in huis niet goed is en u last heeft van ongedierte is het hoogtijd om een specialist in te schakelen om uw huis weer vocht vrij te maken. Optrekkend vocht kan perfect verholpen worden met onze VT gel. Deze wordt in de muren geïnjecteerd en voorkomt dat nog meer vocht in uw muren omhoog kan trekken.

Terug naar overzicht
Optrekkend vocht De mogelijkheid bestaat dat uw huis aangetast is door optrekkend vocht. Zowel een nieuwbouwwoning als een bestaand huis kan hier last van hebb... Lees verder Doorslaand vocht Bij uw binnen- of buitenmuren kan doorslaand vocht of opstijgend vocht wel eens zichtbaar worden. Om dit probleem te bestrijden  moet ... Lees verder Muren impregneren Als uw huis tekenen vertoont van vocht, kunt u deze problemen het best zo snel mogelijk aanpakken. Wij van Vochtbestrijdingtotaal weten wat e... Lees verder
Vochtbestrijdingtotaal.nl Keizersveld 52c
5803 AN Venray, Limburg