Vochtplekken behandelen door professionals

Eén van de grootste vijanden waarmee uw huis zal mee moeten afrekenen is vocht. Als uw huis éénmaal is aangetast door vocht kan dit verschillende ongemakken veroorzaken. Dit kan onder andere schimmeloverlast, witte vlekken, verminderde isolatiewaarde en algen en mosvorming veroorzaken. U dient er dus tijdig bij te zijn om deze ongemakken te voorkomen of minstens te minimaliseren. Deze ongemakken kunnen voorkomen worden door uw geel te hydrofoberen of ook wel het impregneren van vocht in muren genoemd. Voordat de vocht bestrijding plaats vindt, zal eerst uw gevel gereinigd worden. Door contact op kunt u eenvoudig hulp krijgen om vochtplekken te behandelen.  

Laat uw vochtplekken behandelenVochtplekken

Om ervoor te zorgen dat uw gevel geen water meer kan opnemen, dient deze gevel geïmpregneerd te worden. Als uw gevel goed tegen vocht behandeld is, wordt u isolatie niet langer aangetast en krijgt vuil minder kans. In regenwater kan namelijk vuil zitten en heeft door een behandeling minder kans om zich vast te hechten aan de muur. Vochtplekken behandelen zal in de toekomst niet meer nodig zijn. Indien uw gevel na enkele jaren toch aangetast is door vuil, dan is deze eenvoudig te reinigen.

Kies voor specialisten van Vochtbestrijdingtotaal

Voor dat de gevel geïmpregneerd kan worden, moet deze in een goede staat zijn. Het is daarom van belang dat u door onze specialisten de staat van uw gevel laat controleren. Bij deze controle zal het voegwerk grondig nagekeken worden. De beschadigingen die dan voren komen, zullen door ons behandeld worden. Daarna dient het voegwerk eerst gereinigd te worden voordat het impregneren van start kan gaan. Dan kunnen we beginnen met de vochtverwijdering en behandelen van vochtplekken. Wilt u graag te weten komen wat de mogelijkheden voor de bestrijding van vocht in huis zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met vochtbestrijdingtotaal, voor onder andere advies voor vochtbestrijding in Noord-Brabant

Het verwijderen en na behandelen van vochtplekken

Als de vochtbestrijding uitgevoerd is, is het mogelijk dat er nog na sporen zichtbaar zijn van de bandeling van de vochtplekken. Dit wordt naderhand weer opgelost en de vochtplekken worden dan definitief verwijderd door Vochtbestrijdingtotaal. De behang, verf of pleisterwerk is weggehaald, de schimmels zijn behandeld en de gemaakte gaten zijn weer dichtgemaakt. Dan wordt er een plamuurmiddel opgesmeerd om de muur weer egaal te maken. Zo kunnen eventuele barsten weggewerkt worden en zal de muur weer zo goed als nieuw worden. Het herstellen van de muur is een belangrijk aspect dat met zorgvuldigheid gedaan moet worden. Mocht dit niet zorgvuldig gedaan kan worden, dan kan het vocht weer terugtrekken in de muren. Dit zorgt wederom dat de muren behandeld moeten worden. Daarom raden we het aan om een specialist op vochtbestrijders te vragen voor het behandelen van vochtplekken! 

Mocht u twijfelen over de gehele situatie is het ook mogelijk om advies te vragen bij een van onze specialisten om uw muur te behandelen van vochtplekken. Het is voor ons belangrijk dat iedereen kan leven in een frisse en gezonde omgeving en daar horen vochtplekken niet bij! 

Neem contact op en vraag een offerte aan en samen zullen we bekijken wat Vochtbestrijdingstotaal voor u kan doen! 

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via het contact formulier. Ook kunt u voor uw vragen bellen naar +31 (0) 478 - 796521 of mailen naar info@vochtbestrijdingtotaal.nl.

Vochtbestrijding Totaal contact
Vrijblijvende offerte
  • Erkend bedrijf
  • Echte specialisten
  • Permanente & effectieve oplossingen
  • Binnen twee dagen opgelost
  • Meer dan 15 jaar ervaring
Wacht niet met vochtplekken en laat ze zo snel mogelijk behandelen Vraag een offerte aan
Vochtbestrijdingtotaal.nl Keizersveld 52c
5803 AN Venray, Limburg
Handige links
Vocht in huisVochtbestrijding LimburgVochtbestrijding Noord-BrabantVocht in muren behandelenKelderafdichtingKenmerken en oplossingenVocht bestrijding van vochtplekkenvochtige plekken in de muurVochtproblemen in murenVochtbestrijding Gelderland