Vocht in muren behandelen

Bent u op zoek naar een specialist die helpt met het behandelen van vocht in muren in Limburg? Dan kunt u terecht bij Vochtbestrijding Totaal, een specialist op basis van het vochtvrij maken van uw huis. Door de juiste technieken toe te passen, helpen wij mensen al meer dan 15 jaar  met het behandelen van vocht in de muur. De meest voorkomende techniek die wij toepassen is een injectietechniek waarbij een VT gel geïnjecteerd wordt om vochtige problemen te verhelpen. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat uw vochtprobleem op een effectieve manier wordt opgelost. Neem contact op met een van onze werknemers en wij zorgen voor een vocht behandeling aan uw muur.

Hoe ziet de behandeling van vocht eruit? 

Door een injectietechniek te kiezen, zullen we gaten boren in de vochtige muur. Dit wordt in een hoek van 45 graden gedaan waarna de VT Gel in de vochtige muur wordt gepompt. Uiteindelijk zorgt het ervoor dat de vocht uit de muur trekt en dat het vochtprobleem verleden tijd is. Dankzij het injecteren van een speciale vloeistof wordt er direct een buffer gecreëerd dat helpt tegen aantasting van toekomstig grondwater. Na de behandeling van het vocht in de muur wordt het weer opgevuld met krimpvrije mortel en daarna is de muur weer vochtvrij. Met name optrekkend vocht wordt tegengegaan en het probleem verspreid niet meer verder. Het voordeel van deze techniek ten opzichte van andere oplossingen is dat het werkt voor een langere tijd. Het is een zeer effectieve en efficiënte manier om vocht in muren te behandelen die door een échte vochtbestrijding wordt toegepast. Voorkom beschadiging met Vochtbestrijding Totaal!

Vocht door middel van een lekkage

Een veel voorkomend probleem is het krijgen van een lekkage dat ontstaat bij water- en afvoerleidingen, waardoor er vocht in de muur trekt. Het vocht trekt vaak vanuit de binnenzijde van de muur en wanneer het zichtbaar is, is het vocht ook vaak al verzadigd. Dit geldt hetzelfde bij doorgangen in de muur waar leidingen doorheen zijn geplaatst. Dit is een plek waar vocht wel eens kan ontsnappen. Overigens zijn dit niet altijd de oorzaak van de vochtschade in de muur. Tijdens het vocht behandelen in de muur wordt de oorzaak ook achterhaald en weergegeven door onze vochtbestrijders

Vocht en ongedierte

Mocht u ervoor kiezen om het vocht in de muren niet te laten behandelen, dan kan dit een oorzaak zijn voor ongedierte in het huis. Dit is een probleem dat voorkomen kan worden door het vochtprobleem direct aan te pakken. Het is namelijk niet prettig voor uzelf, maar ook voor derden die het huis betreden. Een verzorgde uitstraling geeft ook een beter gevoel van ontvangst. Daarom staan we graag voor u klaar het vocht in uw muur te behandelen. 

Kampt u met vochtplekken in de muur? Neem dan nu contact op met Vochtbestrijding Totaal en vraag naar een van onze specialisten. We zullen daarna samen de schade gaan onderzoeken en uiteindelijk zullen we een oplossing voorleggen. We staan graag voor u klaar om uw vocht te behandelen in de muren! 

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via het contact formulier. Ook kunt u voor uw vragen bellen naar +31 (0) 478 - 796521 of mailen naar info@vochtbestrijdingtotaal.nl.

Vochtbestrijding Totaal contact
Vrijblijvende offerte
  • Erkend bedrijf
  • Echte specialisten
  • Permanente & effectieve oplossingen
  • Binnen twee dagen opgelost
  • Meer dan 15 jaar ervaring
Wacht niet met vochtplekken en laat ze zo snel mogelijk behandelen Vraag een offerte aan
Vochtbestrijdingtotaal.nl Keizersveld 52c
5803 AN Venray, Limburg
Handige links
Vocht in huisVochtbestrijding LimburgVochtbestrijding Noord-BrabantVocht in muren behandelenKelderafdichtingKenmerken en oplossingenVocht bestrijding van vochtplekkenvochtige plekken in de muurVochtproblemen in murenVochtbestrijding Gelderland