Laat uw vochtige plekken in de muur behandelen

U heeft het bij uw thuis of bij kennissen wel eens gezien, zo van die gele plekken, ongedierte of schimmels. Als uw huis éénmaal is aangetast, geraakt u er ook niet gemakkelijk weer van af, tenzij u specialisten inschakelt om  uw problemen aan te pakken. Vochtplekken in uw muur kunnen uw interieur serieus aantasten. Al uw meubilair en modern interieur komt niet meer tot zijn recht, wanneer er vochtplekken in uw muur zitten. Wij injecteren uw muren met een speciale gel en voorkomen nog meer vochtproblemen in huis.

Wij beschikken over veel ervaring en kunde

Elk huis heeft wel eens te kampen met vochtige muren. U kunt verschillende dingen proberen om deze muren weer normaal te krijgen zoals het verleggen van de regenpijp. Als dit echter niet mogelijk is moet er op zoek gegaan worden naar een andere oplossing, want u kunt het niet toestaan dat vocht nog meer schade aan huis aanricht. Niemand wil vochtplekken in muren en muffe geurtjes, daarom is een goede vochtbestrijding de enigste oplossing. Wij spuiten een gel in uw muur in zodat het vocht niet langer kan toenemen in uw muren en zodat het resterende vocht nog steeds via verdamping de muur kan verlaten.

Ontdek mogelijkheden van Vochtbestrijdingtotaal

Om de vochtplekken in uw muren te verwijderen, neemt u best contact op met een vochtspecialist. Als u dan ook nog eens op zoek bent naar een gespecialiseerd bedrijf dat de VT gel hanteert, dan bent u bij Vochtbestrijdingtotaal aan het juiste adres. Wij injecteren de VT gel in de muren die vocht vertonen. Neem snel contact met ons op voor advies op maat.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via het contact formulier. Ook kunt u voor uw vragen bellen naar +31 (0) 478 - 796521 of mailen naar info@vochtbestrijdingtotaal.nl.

Contactformulier
Optrekkend vocht De mogelijkheid bestaat dat uw huis aangetast is door optrekkend vocht. Zowel een nieuwbouwwoning als een bestaand huis kan hier last van hebb... Lees verder Doorslaand vocht Bij uw binnen- of buitenmuren kan doorslaand vocht of opstijgend vocht wel eens zichtbaar worden. Om dit probleem te bestrijden  moet ... Lees verder Muren impregneren Als uw huis tekenen vertoont van vocht, kunt u deze problemen het best zo snel mogelijk aanpakken. Wij van Vochtbestrijdingtotaal weten wat e... Lees verder
Vochtbestrijdingtotaal.nl Keizersveld 52c
5803 AN Venray, Limburg