Vochtbestrijdingtotaal: vocht-bestrijding van uw vochtplekken!

U heeft een huis gekocht en merkt al snel dat hier en daar een muffe geur hangt, dit heeft waarschijnlijk te maken met vocht. Vochtbestrijdingtotaal heeft de beste techniek om vocht te bestrijden, dus hier bent u aan het juiste adres. Vochtverwijdering is een must om uw huis helemaal vochtvrij te maken. Vochtbestrijdingtotaal is een vocht verwijdering bedrijf die uw huis in een mum van tijd weer helemaal vochtvrij maakt. Onze aanpak zorgt ervoor dat vochtplekken, schimmelplekken en muffe geurtjes verdwijnen. Bovendien spuiten wij uw muren in met VT gel zodat water ook niet langer de kans krijgt om verder uw muren aan te tasten.

Kies voor een bestrijding op maat

Als wij worden gecontacteerd inzake vochtverwijdering luisteren wij altijd heel goed naar uw ongemakken en ondervindingen om de vocht verwijdering bij uw thuis zo effectief mogelijk te maken. Vocht kan verschillende oorzaken hebben, met als gevolg moet dit ook op maat aangepakt worden, anders heeft u na enkele jaren weer te kampen met dezelfde problemen. De VT gel wordt meestal wel gebruikt om ervoor te zorgen dat uw muren in plaats van water te absorberen, water afstoten. De vocht die nog aanwezig is in uw muren zal zich niet langer uiten in vocht of schimmel plekken maar zal door verdamping uw muren verlaten. Onze medewerkers gaan nauwkeurig te werkt bij het bestrijden van vocht.

Een specialist in vochtwering dat zijn wij!

Vochtverwijdering is een prioriteit voor u, maar ook voor ons. Wij weten welke ongemakken en schade vocht kan aanbrengen als er niet op tijd iets aan gedaan wordt. Daarom moet vocht verwijdering ook zo snel mogelijk gebeuren, voordat het nog meer schade kan aanrichten.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via het contact formulier. Ook kunt u voor uw vragen bellen naar +31 (0) 478 - 796521 of mailen naar info@vochtbestrijdingtotaal.nl.

Contactformulier
Optrekkend vocht De mogelijkheid bestaat dat uw huis aangetast is door optrekkend vocht. Zowel een nieuwbouwwoning als een bestaand huis kan hier last van hebb... Lees verder Muren impregneren Als uw huis tekenen vertoont van vocht, kunt u deze problemen het best zo snel mogelijk aanpakken. Wij van Vochtbestrijdingtotaal weten wat e... Lees verder Doorslaand vocht Bij uw binnen- of buitenmuren kan doorslaand vocht of opstijgend vocht wel eens zichtbaar worden. Om dit probleem te bestrijden  moet ... Lees verder
Vochtbestrijdingtotaal.nl Keizersveld 52c
5803 AN Venray, Limburg