Vocht problemen in muren

Heeft u last van vochtproblemen in uw woning? Dan is de kans groot dat u last heeft van vochtproblemen in uw muur. Muren hebben een essentiële functie voor het staande houden van het huis. Daarnaast zijn ze ook nog verbonden met de fundering en vochtproblemen in de muur kan fataal zijn. Vocht ontstaat voornamelijk in donkere (kruip)ruimtes en in de kelder. 

Vocht in huis kan voor grote gevolgen zorgen en tast voornamelijk de leefomgeving aan. Vocht is in eerste instantie niet zichtbaar en daarom is het belangrijk dat het bij zicht direct behandeld wordt. Vochtbestrijdingtotaal helpt graag bij het verwijderen van vochtproblemen in uw muur.

Oorzaak van vocht in de muur

Het ontstaan van vochtproblemen in de muur kan door diverse oorzaken komen. Om de juiste oorzaak te achterhalen wordt er doorgaans een analyse gemaakt. U kunt het vocht aanpakken, maar als de bron van het probleem niet aangepakt wordt, dan herhaalt het vochtprobleem door in de muren. Onze vochtbestrijders staan klaar om het oorzaak te achterhalen en direct op te lossen. 

Meest voorkomende oorzaken:

Optrekkend vocht is een bekend fenomeen bij vochtbestrijders. Het vocht komt terecht via de onderkant en trekt zichzelf omhoog in de muur. Voor meer kenmerken van optrekkend vocht, kunt u hier bekijken. 

Doorslaand vocht is ook een oorzaak dat voor vochtproblemen zorgt in de muur. Doorslaand vocht komt voornamelijk van buitenaf en slaat door op de binnenmuren. Voor meer kenmerken van doorslaand vocht, kunt u hier bekijken. 

Vocht tegen gaan met vochtwering 

Vochtwering van muren is noodzakelijk om uw huis vochtvrij te kunnen houden. Anders zou het wel eens kunnen zijn dat uw huis af te reken krijgt met schimmels of vochtplekken door optrekkend vocht. Om uw huis vochtbesteding te maken, gebruiken wij een VT gel die in de gaten van de muur worden ingespoten om uw muur waterdicht te maken. Het niet aanpakken van vochtproblemen in muren kan ernstige gevolgen hebben voor u en uw huis. De kwaliteit van uw woning zal enorm afnemen en gezondheidsproblemen kunnen u op latere leeftijd parten spelen. Op onze website kunt u daarom terecht voor meer informatie over vochtwering van muren.

Vochtwering door Vochtbestrijdingtotaal

Het is algemeen geweten dat vooral de muren die aan de regenkant liggen, vaker last hebben van vochtplekken en schimmels. Daarom is het van belang om zeker in deze kant van het huis te investeren in vochtwering voor uw muren. Maar als je toch éénmaal bezig bent, kunt u ook net zo goed de badkamer en de keuken te beschermen tegen vocht of vochtvrij te maken. Vocht kan vaak al aanwezig zijn zonder dat u het zelf weet. Daarom is het relevant om tijdig een vochtbehandeling te starten. Zo kunnen wij een VT gel in uw muren inspuiten zodat deze watervrij blijven, want het regenwater kan zich niet langer een weg banen in de muren van uw woning. Onze medewerkers zijn zo getraind dat al onze opdrachten tot in de fijnste details wordt afgewerkt en op die manier de beste service leveren.

Kies voor vochtwering in muren

Wilt u vochtproblemen in uw muren aanpakken met vochtwering, dan moet u bij Vochtbestrijdingtotaal zijn. Onze technieken maken een einde aan al uw ongemakken omtrent vocht waarmee u kampt. Wacht daarom niet langer en neem contact met ons op om om uw vocht te laten behandelen. Service tegen een betaalbare prijs, dat is waar Vochtbestrijdingtotaal voor staat.
 

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via het contact formulier. Ook kunt u voor uw vragen bellen naar +31 (0) 478 - 796521 of mailen naar info@vochtbestrijdingtotaal.nl.

Vochtbestrijding Totaal contact
Vrijblijvende offerte
  • Erkend bedrijf
  • Echte specialisten
  • Permanente & effectieve oplossingen
  • Binnen twee dagen opgelost
  • Meer dan 15 jaar ervaring
Wacht niet met vochtplekken en laat ze zo snel mogelijk behandelen Vraag een offerte aan
Vochtbestrijdingtotaal.nl Keizersveld 52c
5803 AN Venray, Limburg
Handige links
Vocht in huisVochtbestrijding LimburgVochtbestrijding Noord-BrabantVocht in muren behandelenKelderafdichtingKenmerken en oplossingenVocht bestrijding van vochtplekkenvochtige plekken in de muurVochtproblemen in murenVochtbestrijding Gelderland