Schimmel door vocht 

Schimmel door vocht in uw muren kan op verschillende plaatsen in uw huis voorkomen. Hoewel de luchtvochtigheid in ieder huis anders is, komen vochtige kelder-muren en badkamer-muren het meest voor. Het is vanzelfsprekend dat in de kamers waar wateraansluitingen zijn de kans groter is dat er vocht in uw muren trekt. Met deze kamers wordt dan vooral de badkamer en keuken bedoeld. Vochtbestrijdingtotaal geeft u graag advies over de aanpak van van schimmel door vocht in uw muren. Wij weten maar al te goed dat het niet aanpakken van deze problemen kan leiden tot zwarte schimmel plekken. Ons advies voorkomt deze hardnekkige plekken of bestrijd ze snel en effectief.

Schimmel door vocht efficiënt bestrijden

Wanneer een huis niet goed wordt geventileerd of als er lekkages ontstaan in het huis, dan kunnen er vochtplekken ontstaan. Deze vochtplekken zijn vaak vies, zwartachtig en het kan een vieze geur hebben. Het kan bij iedereen ontstaan. Mocht u een slechte ventilatie hebben, dan zult u zien dat in het plafond vochtplekken kunnen ontstaan. Uiteindelijk vormen er schimmels doordat deze vochtplekken blijven ontwikkelen, onze vochtbestrijders staan voor u paraat. 

Bestrijd het vocht in uw huis

Het is algemeen geweten dat er meer vocht voorkomt in muren die zich in natte ruimtes bevinden. Maar muren die in ruimtes staan waar niet verwarmd of geventileerd wordt, kan er ook veel vocht in de muren zitten. Als u schimmels in huis heeft, dan is de kans groot dat dit veroorzaakt wordt door vocht in uw muren. Schimmels wilt u toch ten zeerste vermijden in badkamer of kelder? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een vocht specialist die u van deze problemen verlost. Door contact op te nemen met Vochtbestrijdingstotaal, kunt u gebruik maken van hun kennis en ervaring. Zo wordt er ook en speciale geVocht-door-schimmell gehanteerd die er voor zorgt dat grondwater en vocht niet langer in uw muren kan trekken. Met als gevolg dat er zich geen schimmels meer kunnen vormen in uw muren. 

Oorzaken van schimmel in huis 

Er zijn verschillende oorzaken van schimmels door vocht, maar dit zijn de drie meest voorkomende. De eerste is schimmel door condensatievocht dat voornamelijk ontstaat door afkoeling van warme lucht. Als tweede heb je schimmel dat een gevolg is van doorslaand vocht. Dit ontstaat door mankementen met de vochthuishouding van de gevel. Het derde punt is schimmel door opstijgend vocht. Dit komt voornamelijk door grondwater dat opstijgt naar de muur. De oorzaken kunnen voorkomen worden, maar mocht u er toch last van hebben, dan kan Vochtbestrijdingtotaal u helpen met het behandelen van vocht in muren

Kies voor Vochtbestrijdingtotaal 

Heeft u al meerdere keren last gehad van diverse vochtproblemen?  Dan zorgen we dat deze ellendige situaties snel voorbij gaat, maar dan dient u alleen nog even contact op te nemen met  Vochtbestrijding Totaal voor vocht-bestrijding van uw vochtplekken. Wij bestrijden al jaren vochtproblemen, dus wij kunnen ook u van deze problemen verlossen. Al uw vochtige muren in de badkamer, kelder of elders wordt door ons behandeld. Wij werken met een VT gel dat voorkomt dat vocht in de muren kan trekken. Laat schimmels door vocht niet uw thuissituatie verpesten! 

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via het contact formulier. Ook kunt u voor uw vragen bellen naar +31 (0) 478 - 796521 of mailen naar info@vochtbestrijdingtotaal.nl.

Vochtbestrijding Totaal contact
Vrijblijvende offerte
  • Erkend bedrijf
  • Echte specialisten
  • Permanente & effectieve oplossingen
  • Binnen twee dagen opgelost
  • Meer dan 15 jaar ervaring
Wacht niet met vochtplekken en laat ze zo snel mogelijk behandelen Vraag een offerte aan
Vochtbestrijdingtotaal.nl Keizersveld 52c
5803 AN Venray, Limburg
Handige links
Vocht in huisVochtbestrijding LimburgVochtbestrijding Noord-BrabantVocht in muren behandelenKelderafdichtingKenmerken en oplossingenVocht bestrijding van vochtplekkenvochtige plekken in de muurVochtproblemen in murenVochtbestrijding Gelderland