Over Ons

Specialist in vochtwering

Wij zijn Vochtbestrijdingtotaal, een bedrijf gespecialiseerd in vochtbestrijding door 20 jaar ervaring. Wij lossen vochtproblemen in uw woning of pand op. Dit doen wij onder andere door:

  • Het toepassen van injectietechnieken 
  • Het bestrijding van vocht en schimmels 
  • Bouwkundige advisering 

Wat te doen bij doorslaand en optrekkend vocht? 

Bij doorslaand of optrekkend vocht injecteren wij van binnenuit onze VT-gel of Kiesol in de wand of vloer, waardoor de vochtproblemen worden tegengegaan. Deze injectietechniek bestaat al 30 jaar en is effectief, snel en minder ingrijpend dan andere methodes, bijvoorbeeld het rondom uitgraven van een kelder.

Mocht u meer informatie willen over doorslaand vocht of over optrekkend vocht? Klik dan op de bijhorende link en u wordt direct doorverwezen naar de bijhorende pagina! 

Voorkom schade

Vocht en schimmels kunnen langdurige schade veroorzaken aan uw woning maar ook aan uw gezondheid. Wij onderzoeken de oorzaak van het vocht en/ of de schimmels en nemen deze weg. Dit kan zijn door middel van het injecteren of het aanbrengen van schimmelwerende verfen en coatings.

De oplossing

Als de vochtproblemen het gevolg zijn van bijvoorbeeld koudebruggen of constructiefouten of is de oorzaak niet direct te achterhalen, dan biedt onze bouwkundige uitkomst. Er wordt een bouwkundig onderzoek uitgevoerd en u ontvangt een advies op maat. Bekijk hier meer kenmerken en oplossingen van vochtproblemen! 

Al onze werkzaamheden beginnen met een vrijblijvende inspectie van uw situatie gevolgd door een vrijblijvend advies. Neem contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag met uw vochtproblemen! 

 

 

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via het contact formulier. Ook kunt u voor uw vragen bellen naar +31 (0) 478 - 796521 of mailen naar info@vochtbestrijdingtotaal.nl.

Vochtbestrijding Totaal contact
Vrijblijvende offerte
  • Erkend bedrijf
  • Echte specialisten
  • Permanente & effectieve oplossingen
  • Binnen twee dagen opgelost
  • Meer dan 15 jaar ervaring
Wacht niet met vochtplekken en laat ze zo snel mogelijk behandelen Vraag een offerte aan
Vochtbestrijdingtotaal.nl Keizersveld 52c
5803 AN Venray, Limburg
Handige links
Vocht in huisVochtbestrijding LimburgVochtbestrijding Noord-BrabantVocht in muren behandelenKelderafdichtingKenmerken en oplossingenVocht bestrijding van vochtplekkenvochtige plekken in de muurVochtproblemen in murenVochtbestrijding Gelderland