Over Ons

Specialist in vochtwering

Wij zijn Vochtbestrijdingtotaal, een bedrijf gespecialiseerd in vochtbestrijding door 20 jaar ervaring. Wij lossen vochtproblemen in uw woning of pand op. Dit doen wij onder andere door:

  • Het toepassen van injectietechnieken 
  • Het bestrijding van vocht en schimmels 
  • Bouwkundige advisering 

Doorslaan vocht

Bij doorslaand of optrekkend vocht injecteren wij van binnenuit onze VT-gel of Kiesol in de wand of vloer, waardoor de vochtproblemen worden tegengegaan. Deze injectietechniek bestaat al 30 jaar en is effectief, snel en minder ingrijpend dan andere methodes, bijvoorbeeld het rondom uitgraven van een kelder.

Voorkom schade

Vocht en schimmels kunnen langdurige schade veroorzaken aan uw woning maar ook aan uw gezondheid. Wij onderzoeken de oorzaak van het vocht en/ of de schimmels en nemen deze weg. Dit kan zijn door middel van het injecteren of het aanbrengen van schimmelwerende verfen en coatings.

De oplossing

Als de vochtproblemen het gevolg zijn van bijvoorbeeld koudebruggen of constructiefouten of is de oorzaak niet direct te achterhalen, dan biedt onze bouwkundige uitkomst. Er wordt een bouwkundig onderzoek uitgevoerd en u ontvangt een advies op maat.

Al onze werkzaamheden beginnen met een vrijblijvende inspectie van uw situatie gevolgd door een vrijblijvend advies. Neem contact op via het contactformulier Wij helpen u graag.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via het contact formulier. Ook kunt u voor uw vragen bellen naar +31 (0) 478 - 568313 of mailen naar info@vochtbestrijdingtotaal.nl.

Contactformulier
Doorslaand vocht Bij uw binnen- of buitenmuren kan doorslaand vocht of opstijgend vocht wel eens zichtbaar worden. Om dit probleem te bestrijden  moet ... Lees verder Optrekkend vocht De mogelijkheid bestaat dat uw huis aangetast is door optrekkend vocht. Zowel een nieuwbouwwoning als een bestaand huis kan hier last van hebb... Lees verder Muren impregneren Als uw huis tekenen vertoont van vocht, kunt u deze problemen het best zo snel mogelijk aanpakken. Wij van Vochtbestrijdingtotaal w... Lees verder